Bereikbaarheid. Continuïteit.

We vertellen wij u graag over de bereikbaarheid en continuïteit van Navacqs in deze bijzondere tijd. Het Corona Virus (Covid-19) heeft zich in korte tijd verspreid over de wereld. Eerst in China, later in Italië en inmiddels wereldwijd.

Bereikbaarheid. Continuïteit.

Bereikbaarheid

De gevolgen van het virus zullen voor iedereen merkbaar zijn. Als Navacqs volgen wij de adviezen van de regering en het RIVM natuurlijk op. Nagenoeg het hele team werkt vanuit huis. Dankzij de huidige technologie zijn we gewoon bereikbaar zoals u gewend bent op telefoonnummer 010-4950000. Ook het vertrouwde e-mailadres sales@navacqs.nl is uiteraard 24/7 bereikbaar.

Naast het bestellen via e-mail en telefoon is het ook mogelijk te bestellen via onze webshop www.navacqs.nl . Hier vindt u het complete assortiment producten en kunt u tijdens kantooruren ook met ons chatten (08:30 – 17:00).

Bereikbaarheid

Voorraad & Levering

Het vertrouwde magazijnteam zal zorgen voor een continuïteit in levering. Navacqs heeft de afgelopen maanden de voorraad van producten extra aangevuld. Dit om u altijd te kunnen voorzien van de juiste producten zonder oponthoud. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 besteld, worden de goederen de volgende werkdag geleverd (M.u.v. maatwerkorders).

Naast de voorraadproducten zijn onze fabrikanten van maatwerk artikelen nog altijd operationeel. Navacqs maakt gebruik van verschillende fabrikanten in vele verschillende landen. Zo kunnen ook maatwerk producten, zoals verzegelingen met een eigen opdruk, nog altijd geproduceerd worden.

Om producten van ons magazijn naar u te krijgen zijn logistieke partners van groot belang. Al jaren maakt Navacqs gebruik van logistieke partners als UPS en Transmission (Palletways). Beide logistieke dienstverleners zijn tot op heden operationeel. Het kan voorkomen dat logistieke partners aangepaste regels hanteren i.v.m. het Corona Virus. Bij hoogste spoed kunt u uw bestelling nog altijd afhalen in ons magazijn in Rotterdam. Ons magazijn is dagelijks geopend van 08:30 tot 17:00. Ook hier volgen wij de adviezen van de regering en het RIVM op om contact te minimaliseren.

De levertijden van maatwerk producten kunnen mogelijk afwijken van de standaard levertijd. Een deel van deze goederen worden voornamelijk per containerschip vervoerd. Leveringen vanuit Azië kunnen eventuele vertraging oplopen. Heeft u vragen over uw order/levering? Neem contact op met Arnoud Standaart of Julian Boerema via sales@navacqs.nl of 010-4950000

Voorraad & Levering

Maatregelen Navacqs m.b.t. Coronavirus

Navacqs volgt de adviezen van de overheid op. Zo willen wij fysiek contact uitsluiten en houden we gepaste afstand van elkaar. Hiermee kunnen we verspreiding van het virus voorkomen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de volgende maatregelen te nemen:

  • Wij schudden geen handen.
  • Wij houden afstand.

Wilt u uw bestelling komen afhalen?

Wij ervoor dat uw bestelling ter afhaling klaar staat bij de deur. Op die manier kan contact vermeden worden. Dat is veiliger voor ons en natuurlijk ook voor u! 

Wij voor nu geen contante en pinbetalingen meer aan.

Alleen bestelling die reeds betaald zijn via onze webshop navacqs.nl of verzegelingenshop.nl kunnen afgehaald worden.

Maatregelen Navacqs m.b.t. Coronavirus

Continuïteit

Het gehele Navacqs team zal zich dagelijks maximaal inzetten om u als klant optimaal te ondersteunen in deze onzekere tijden. Voor al uw vragen/opmerkingen kunt u terecht bij onze contactpersonen:

Dennis Vitalis – Sales Manager
vitalis@navacqs.nl of 010-4950000

Arnoud Standaart – Customer Service Manager
arnoud@navacqs.nl of 010-4950000

We wensen u namens het gehele team het allerbeste!

Laatste update: 15-04-2020

Continuïteit
1