Vandaag Besteld. Vandaag Geleverd.

Voor een optimale klantervaring streven wij van Navacqs naar een snelle en betrouwbare levering. Om deze doelstellingen te behalen werken wij met gerenommeerde partners, waaronder UPS en de Graaf Logistics. Orders besteld op werkdagen voor 16:00 worden de eerstvolgende werkdag al bij u geleverd!

Uiteraard ontwikkelen wij door om u nog beter van dienst te zijn en de levertijden te verkorten. Zo introduceren wij met trots Same Day Delivery. Dit in samenwerking met de Rotterdamse onderneming MTC Group. Dankzij deze samenwerking kunnen orders besteld op werkdagen voor 12:30 diezelfde middag al bezorgd worden! Dit geldt natuurlijk alleen voor voorraad producten van Navacqs.

De regio. Rotterdam. 

De introductie van Same Day Delivery wordt gestart in de regio Rotterdam. De regio omvat ook omliggende plaatsen als Ridderkerk, Schiedam, Rotterdam-Botlek, Europoort en Maasvlakte. In onderstaand overzicht wordt het postcodegebied weergeven.

De regio Rotterdam is een start. We zullen dit gebied uiteraard verder uitbreiden om tegen een scherp tarief een Same Day Delivery aan te bieden. Uiteraard zijn spoedlevering altijd mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Dit kan eenvoudig via 010-4950000 of via sales@navacqs.nl

Levering. €14,50. 

Bij reguliere verzending worden orders vanaf € 50,00 gratis bij u afgeleverd. Wanneer u kiest voor de Same Day Delivery optie betaald u slechts € 14,50 voor een levering in de regio Rotterdam.

Eenvoudig. Geregeld.

Navacqs start direct met het aanbieden van Same Day Delivery. Om gebruik te maken van deze optie hebben wij voor u een stappenplan opgesteld. Hierdoor wordt uw bestelling gegarandeerd dezelfde dag nog geleverd. 

Hoogste. Spoed. 

Navacqs biedt de mogelijkheid tot Same Day Delivery aan in bepaalde gebieden tegen een scherpe prijs. Mocht uw postcode niet in het gebied vallen of als u uw bestelling nog sneller nodig heeft, biedt Navacqs altijd een oplossing. Zo kunnen wij altijd een spoedlevering aanbieden. Uw bestelling wordt dan rechtstreeks via een koeriersdienst naar u gebracht. Ook de optie van Same Day Delivery is mogelijk door geheel Nederland. De kosten hiervan worden bepaald aan de van het type levering en locatie.

Wenst u een spoedlevering nodig of heeft u vragen? Laat het ons weten via 010-495000 of via sales@navacqs.nl