Heeft u het verkeerde product besteld of voldoet het product niet aan uw wensen? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de producten eenvoudig en kosteloos naar ons retour sturen. Uiteraard moeten de producten compleet en niet gebruikt zijn.

Stuur een e-mail met daarin uw ordernummer en eventuele opmerkingen naar sales@navacqs.nl en wij zullen het retouretiket en verdere instructies naar u verzenden.

Zodra de goederen retour en gecontroleerd zijn, zal binnen 2 weken (14 dagen) het aankoopbedrag terug gestort worden. Navacqs vergoedt alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door Navacqs in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u hem de herroeping meldt. Tenzij Navacqs aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot u aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Navacqs gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het Europees Model formulier voor Herroeping om uw bestelling retour te sturen. Het formulier kunt u downloaden door op onderstaande link te klikken:

Download het Europees Model Formulier 

Navacqs geeft als voorkeur de artikelen retour te ontvangen in de originele verpakking waarin u de goederen heeft ontvangen. Uiteraard kunt u de producten ook retourneren in een eigen verpakking.

Voorkom fraude, schade & diefstal!