Verzendmethodes

Navacqs biedt een breed aantal mogelijkheden voor het verzenden van de goederen. Wanneer u bestelt op werkdagen voor 16:00 uur worden de goederen de volgende werkdag bij u geleverd. U kunt ook zelf de gewenste bezorgdag ingeven in de kassa van onze webshop. Uiteraard is het ook mogelijk de producten bij ons in Rotterdam af te halen. Navacqs biedt de volgende verzendmethodes:

  • UPS – Al jarenlang onze betrouwbare partner voor het verzenden van pakketten. Ieder pakket is voorzien van een uniek “trackingnummer” zodat de zending nauwkeurig te traceren is. Indien u niet aanwezig bent op moment van levering, biedt de UPS chauffeur het de volgende werkdag opnieuw bij u aan.
  • Transmission – Bij grotere zendingen per Euro (80 x 120 cm) of halve pallets (80 x 60 cm) maakt Navacqs gebruik van betrouwbare en gerenommeerde partij Transmission. Ook deze zendingen worden voorzien van unieke Track & Trace code zodat uw bestelling op ieder moment te traceren is.
  • Afhalen – Uiteraard is het mogelijk om de goederen bij ons af te halen. U kunt de goederen bij ons in Rotterdam afhalen maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur. Uw bestelling staat binnen enkele ogenblikken voor uw klaar om af te halen.

 

 

 

Verzendmethodes

Navacqs Gebäude mit Lager

Verzendkosten

Navacqs berekent geen verzendkosten bij orders met een minimale orderwaarde van €150,00 excl. of hoger. Mocht de orderwaarde lager liggen dan €150,00 excl. BTW bedragen de verzendkosten slechts €14,95 met UPS.

Wanneer u de bestelling komt afhalen in Rotterdam rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.