Navacqs en Robetex

Robetex B.V. is gefuseerd met Navacqs Seal Suppliers B.V. per 1 januari 2022. Al enige tijd werkten Robetex en Navacqs intensief samen.

Wie is Robetex?

De Handelsonderneming “Robetex” werd op 21 maart 1967 ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam als Groothandel in bedrijfstextiel goederen. De eenmanszaak werd geleid door mevrouw A.Th. Henken- van Mansum vanuit haar woonhuis aan de Rotte

Voor de oprichting van Ro(tterdams)Be(drijfs)Tex(tiel) zijn generaties van de familie al bezig met het vervaardigen van jute en katoenen monsterzakken die bestemd zijn voor gebruik in de haven. Later zijn hier verschillende en speciale gereedschappen bijgekomen zoals balenhaken en monsterstekers. Niet alleen monsterzakken werden gebruikt om de monsters in te verpakken ook diverse flessen en potten van plastic en glas werden hiervoor aan het assortiment toe gevoegd.

Tegenwoordig is Robetex de specialist op het gebied van bemonstering-, verzegeling-, bescherming- en verpakkingsmateriaal!

Bemonstering

Bemonstering is een fundamenteel onderdeel van het assortiment van Navacqs. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten gereedschappen om monsters af te nemen. Zo behoren maatscheppen, RVS monsterstekers en hevels & handpompen tot deze categorie

Naast gereedschappen vormen ook monsteranalyse producten tot het assortiment. Bijvoorbeeld monsterverdelers en kernweegschalen behoren tot de categorie.

Neem contact met ons op via 010-4950000 of sales@navacqs.nl voor meer informatie omtrent bemonstering.

Verpakkingen

De meeste producten bevinden zich in de categorie verpakkingen. Het assortiment bestaat onder andere uit de volgende producten:

  • Glazen monsterpotten en monsterflessen
  • Kunststof monsterpotten en monsterflessen
  • Vaten, emmers en jerrycans
  • Zakken (katoen, minigrip & poly)

Bij iedere monsterspot en/of monsterfles is een passende dop leverbaar, waaronder ook verzegelbare doppen. Hierdoor kan fraude met monsters voorkomen worden.

De katoenen zakken worden met de hand gemaakt in Rotterdam. De rollen ongebleekt (GL55) katoen worden door vakmensen op maat gesneden en vervolgens genaaid.

Neem contact met ons op via 010-4950000 of sales@navacqs.nl voor meer informatie omtrent verpakkingen.

Verzegelingen

Verzegelingen zijn ontwikkeld om fraude, schade en diefstal te voorkomen en zijn leverbaar in allerlei soorten en maten. Van containerzegels voor het verzegelen van containers tot aan security labels voor het verzegelen EHBO koffers. Voor iedere toepassing een passende verzegeling. Het complete overzicht van verzegelingen is te vinden bij Navacqs.

Neem contact met ons op via 010-4950000 of sales@navacqs.nl voor meer informatie omtrent verzegelingen.

Bescherming

In de huidige werkomgeving worden er steeds meer eisen gesteld op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Robetex B.V. biedt een uitgebreid assortiment aan van handschoenen, gelaatsbescherming, wegwerpoveralls en andere beschermingsmiddelen.

Neem contact met ons op via 010-4950000 of sales@navacqs.nl voor meer informatie omtrent bemonstering.