Reviews

Kiyoh
9,5
Op basis van 425 beoordelingen

09-02-2024
9

Betrouwbaar en goed geregeld!

Op aanvraag een vooraf duidelijk advies en een uitlevering volgens afspraak.

Aanbevelen?
Ja


05-02-2024
9

Top service

Vandaag bestellen morgen in huis. Steeds correcte levering en bevestiging

Aanbevelen?
Ja


05-02-2024
10

zeer vlot en correct!

Als nieuwe klant, een kleine bestelling geplaatst. Deze werd heel vlot, correct en met de nodige updates over de bestelling verwerkt!

Aanbevelen?
Ja


05-02-2024
10

altijd direct en zonder problemen

correct en snelle opvolging na bestellingen via E-mail

Aanbevelen?
Ja


12-12-2023
10

Prima

Snelle levering. Artikelen goed verpakt. Heldere communicatie.

Aanbevelen?
Ja


11-12-2023
10

Snelle levering, goede kwaliteit!

Navacqs levert altijd heel snel (de volgende werkdag). Mijn laatste bestelling gaf ik laat in de middag door, maar de volgende dag werden de seals al geleverd. Er wordt ook meegedacht met klanten. Wij zijn erg tevreden.

Aanbevelen?
Ja


16-10-2023
10

Heel goed!

Goede service, snel handelen, goed bereikbaar

Aanbevelen?
Ja


16-10-2023
8

Goede communicatie en goede prijzen

Goede site waar alles makkelijk te vinden is en snel te bestellen. Als je vragen hebt is er ook snel contact gelegd en wordt er goed geluisterd naar het probleem. Zeker aan te raden.

Aanbevelen?
Ja


16-10-2023
8

Snelle levering

Tot nu toe heb ik geen enkele slechte ervaring gehad bij jullie :)

Aanbevelen?
Ja


13-09-2023
10

Ik ben tevreden van de klantenservice van Navacqs.

Ik vind de site zeer duidelijk en heb een positieve ervaring gehad bij de aankoop van labels bij Navacqs.

Aanbevelen?
Ja


11-09-2023
10

Perfect!

Goede communicatie en een snelle levering

Aanbevelen?
Ja


11-09-2023
10

Zeer tevreden

Fijn bedrijf met een goede klanten service. Proefmonster aangevraagd en nog de andere dag geleverd. Ook de bestelling snel geleverd.

Aanbevelen?
Ja


08-08-2023
10

perfect

altijd netjes geholpen en heel snel met versturen

Aanbevelen?
Ja


08-08-2023
9

'Vandaag bestellen morgen in huis' Topservice

Vanaf moment bestelling de nodige info ivm levering. Steeds een vlugge en correcte levering. TOP

Aanbevelen?
Ja


24-05-2023
10

Toppers!

Altijd vriendelijke service en supersnelle levering! Zeker een aanbeveling !

Aanbevelen?
Ja


28-09-2022
10

Top!

Altijd snel en behulpzaam

Aanbevelen?
Ja


27-09-2022
9

Goede service

Snelle levering en goede service

Aanbevelen?
Ja


26-09-2022
10

Goede snelle service

Geen klachten over, goed bereikbaar, snelle service (gisteren besteld is vandaag in huis) altijd vriendelijk.

Aanbevelen?
Ja


20-09-2022
10

Altijd een super snelle service

Even mailen en een uurtje later kunnen wij bestelling al afhalen. Super vriendelijk bedrijf

Aanbevelen?
Ja


20-09-2022
9

Prima bedrijf

Uitstekend bedrijf, nooit problemen en levert op tijd volgens afspraak.

Aanbevelen?
Ja