Reviews

9,4
Op basis van 293 beoordelingen


04-08-2020
10

Voor het eerst bij jullie iets besteld, betaald en de volgende dag bezorgd.

Aanbeveling:
Ja


24-07-2020
10

makkelijke site en snelle levering

Aanbeveling:
Ja


23-07-2020
10

Al jaren bestellen wij onze zegels bij Navacqs.nl simpel omdat de prijs goed is. De levering snel is en de service prima in orde is.Er kan altijd wat fout gaan, maar het oplossen is helaas weinigen gegeven. Navacqs.nl lost echter snel en accuraat het probleem op!

Aanbeveling:
Ja


16-07-2020
9

Het product vergeleken op verschillende websites en bij Navacqs kreeg ik mijn product aan de beste verhouding(prijs/kwaliteit) Eveneens vlotte en correcte levering

Aanbeveling:
Ja


16-07-2020
10

Effectief op de middag besteld en 's morgen werd het geleverd, al 2x op rij... zeer sterk.

Aanbeveling:
Ja


07-07-2020
7

Net bedrijf. Snelle service. Waar voor je geld.

Aanbeveling:
Ja


07-07-2020
10

Snelle service

Aanbeveling:
Ja


06-07-2020
10

Gewoon goed.

Aanbeveling:
Ja


29-06-2020
10

Mijn ervaring met het bedrijf is goed. Ik werd goed geholpen.

Aanbeveling:
Ja


23-06-2020
10

Vandaag besteld en een uur later al verstuurd, de dag erna al in huis. Perfect!! Dit was de vorige keer ook al zo, dus wellicht de standaard service, top!

Aanbeveling:
Ja


23-06-2020
10

Goed containerslot , correcte afhandelingen super snel geleverd!

Aanbeveling:
Ja


23-06-2020
9

Na het maken van de bestelling een snelle en juiste levering. Navacqs is toegevoegd aan ons leveranciers bestand!

Aanbeveling:
Ja


23-06-2020
10

Offerte aanvraag gedaan waarbij ik dezelfde dag antwoord op heb gehad. Bestelling geplaatst en binnen enkele dagen mijn bestelling binnen gehad.

Aanbeveling:
Ja


23-06-2020
10

Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon, vandaag besteld is morgen in huis. De producten die ik bestel hebben ze altijd op voorraad.

Aanbeveling:
Ja


23-06-2020
9

Altijd goed geregeld

Aanbeveling:
Ja


23-06-2020
8

Telefonische bestelling, daarbij goed geholpen. spullen de volgende dag afgeleverd.

Aanbeveling:
Ja


23-06-2020
8

ik ben er tevreden over de levering en de kwaliteit van het product

Aanbeveling:
Nee


10-06-2020
10

Snel geleverd en product volgens verwachting!

Aanbeveling:
Ja


09-06-2020
10

De bestelling werd supersnel geleverd! Ik werd snel terug gebeld, en prettig te woord gestaan. Top service

Aanbeveling:
Ja


09-06-2020
10

Meerderen malen nu iets besteld altijd goed gegaan en op tijd binnen. 1 keer hadden ze het niet op voorraad maar toen meteen met een goede tussen oplossing geboden.

Aanbeveling:
Ja

1