Over ons

Navacqs Seal Suppliers

Sinds de oprichting in 1987 heeft Navacqs zich hoofdzakelijk gespecialiseerd in verzegelingen. Van kunststof en metalen zegels, tot High Security Seals en veiligheidslabels; er is een gepaste oplossing voor iedere vorm van verzegelen.

Assortiment

Behalve verzegelingen levert Navacqs ook vele andere veiligheids- en transportapplicaties. Dit heeft geleid tot een uiteenlopend assortiment van producten, waarbij gedacht moet worden aan:

Expertise

Naast een zeer ruim productassortiment beschikt Navacqs over een brede expertise op het gebied van veiligheidsproducten en transportbenodigdheden. Of het nu gaat om het verzegelen van een collectebus of het vastzetten van een container, het uiteindelijke doel is maximale veiligheid.

Maatwerk

Navacqs onderscheidt zich door maatwerk en een goede service ten behoeve van het totale veiligheidssysteem. Zo wordt meegedacht over veiligheids- en transportvraagstukken om uiteindelijk tot de juiste oplossing te komen. Ook kunnen veel producten worden gepersonaliseerd, maar bovenal snel worden geleverd doordat de meeste producten op voorraad worden gehouden.

Internationaal

Navacqs heeft zich gevestigd in Rotterdam, maar is ook internationaal actief. Met ons tweede kantoor in Berlijn kan Navacqs de gehele Benelux en Duitsland bedienen!

Contactgegevens

Navacqs Seal Suppliers B.V.
Aploniastraat 78
3084 CC Rotterdam
T. 010-4950000
E. sales@navacqs.nl

Bezoek onze contactpagina voor alle contactgegevens

Navacqs Rotterdam