Bij Navacqs geloven wij dat alleen de beste producten goed genoeg zijn om fraude, schade en diefstal te voorkomen. Daar hoort wat ons betreft een uitmuntende service bij. Het gemotiveerde team streeft iedere dag weer om klanten naar volle tevredenheid te helpen. Dankzij onze jarenlange kennis en expertise kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Van veilige verzegelingen tot robuuste containersloten en van duurzame stuwzakken tot gecertificeerde Container Lashing Equipment. Het Navacqs team staat klaar om te helpen bij ieder vraagstuk!

Aan de basis van Navacqs staat een hecht team van mensen die zich iedere dag maximaal inzet om klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn. We geloven allemaal dat je iedere dag een beetje beter kunt zijn dan gisteren. Onze proces- en servicegerichte werkwijze uit zich door de menselijke factor. Navacqs bestaat namelijk uit een gemêleerd team van man & vrouw, jong & iets minder jong, waarbij spontaniteit en collegialiteit fundamenteel en vanzelfsprekend zijn.

Navacqs is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die een bijdrage kunnen leveren aan het succes van het bedrijf. Op deze pagina vind je de openstaande vacatures. Hebben we geen vacatures open staan maar wil je je graag bij ons team voegen? Laat het ons gerust weten en wellicht word jij onze nieuwe collega. Voor vragen, reacties en opmerkingen kun je contact opnemen met Alexander Degenaar via alex@navacqs.nl of op 010-4950000