Vacature (junior) commercieel medewerker B2B binnendienst | binnendienst | relatiebeheer | MBO | Rotterdam

Ben jij enthousiast, servicegericht en vind je het leuk om gevarieerd werk te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Navacqs, gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven, is op zoek naar een allround collega voor onze commerciële binnendienst.

Wat is Navacqs?

Navacqs Seal Suppliers B.V. verkoopt al sinds 1987 producten ter voorkoming van fraude, schade en diefstal. Dat doen we vanuit ons kantoor met magazijn aan de Albert Plesmanweg in Rotterdam, samen met twaalf enthousiaste collega’s. We richten ons voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Duitse B2B markt. We reageren snel, vakkundig en waar mogelijk proactief. Dat heeft een reden: we geloven dat de hoge kwaliteit van onze producten moet doorklinken in onze service. Navacqs maakt al jaren een stabiele groei door.

Om onze groei verder te faciliteren zoeken we een:

(junior) Commercieel medewerker B2B binnendienst (32-40 uur)

 

Wat ga je doen?

Aanvragen voor onze producten komen binnen via de webshop, email en telefoon. Je bent straks het eerste aanspreekpunt voor de klant. Ongeveer twintig procent van jouw totale communicatie met klanten is in het Duits. Je begeleidt voor (toekomstige) klanten het gehele traject: vanaf de oriëntatie op een van onze producten tot bijvoorbeeld een vraag over een nalevering.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:
• Je beantwoordt de meest uiteenlopende vragen, telefonisch en per e-mail;
• Product- en prijsinformatie win je intern bij onze productspecialist of extern bij de leverancier in. Je ontwikkelt iedere dag meer parate kennis;
• Je stelt offertes op en maakt samplepakketten klaar met monsters van onze producten;
• Je volgt offertes en sample aanvragen telefonisch op en verwerkt dit in ons CRM-systeem;
• Je verwerkt nauwkeurig verkooporders in Exact Online;
• Je koopt artikelen die niet op voorraad komen rechtstreeks in bij onze leveranciers en stemt de levertijd af met de klant.

Hoe ziet ons team eruit?

Je komt terecht in een team van twaalf mensen die oog voor elkaar hebben. We zitten verspreid over twee verdiepingen maar zijn, zoals dat heet, een platte organisatie. Dat betekent concreet: we gaan uit van vertrouwen en zelfstandigheid. Heb je een goed idee? Bespreek het met je collega’s of deel je gedachten met het hele team tijdens onze teammeetings.

We lunchen dagelijks samen aan een lange tafel, waar altijd iets te bespreken is. Een moment van luchtigheid en de nodige grapjes, en met ruimte voor een gesprek. We hebben tenslotte allemaal een leven buiten Navacqs.

Wat maakt jou een goede kandidaat?

Je hebt MBO(+) werk- en denkniveau en beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal. Beheersing van de Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is een pré. Spreek en schrijf je geen Duits maar ben je wel enthousiast om het te leren? Reageer dan ook! Ervaring in een soortgelijke functie is welkom maar met alle plezier leren wij je hoe je de allerbeste op het gebied van Customer Service kunt worden. Je bent gedreven om samen met ons iedere dag een beetje beter te worden.

Wat bieden we jou?

Een goed bereikbaar en prettig kantoor in Rotterdam aan de Albert Plesmanweg. Je krijgt een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een 13e maand uitkering, een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en we bieden je diverse opleidingsmogelijkheden. En niet te vergeten een heerlijke lunch op de vrijdag.

Heb je interesse?

Kijk hier rond op onze website of vind ons op LinkedIn. Daar vind je meer over ons werk en onze mensen. Wil je reageren of heb je nog vragen? Neem dan snel contact op met Alexander Degenaar.
E : alex@navacqs.nl
T : 010-4950000

Download hier de PDF van de vacature

 

Navacqs team