Vacatures van Navacqs

Bij Navacqs geloven wij dat alleen de beste producten goed genoeg zijn om fraude, schade en diefstal te voorkomen. Daar hoort wat ons betreft een uitmuntende service bij. Het gemotiveerde team streeft iedere dag weer om klanten naar volle tevredenheid te helpen. Dankzij onze jarenlange kennis en expertise kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Van veilige verzegelingen tot robuuste containersloten en van duurzame stuwzakken tot gecertificeerde Container Lashing Equipment. Het Navacqs team staat klaar om te helpen bij ieder vraagstuk!

Aan de basis van Navacqs staat een hecht team van mensen die zich iedere dag maximaal inzet om klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn. We geloven allemaal dat je iedere dag een beetje beter kunt zijn dan gisteren. Onze proces- en servicegerichte werkwijze uit zich door de menselijke factor. Navacqs bestaat namelijk uit een gemêleerd team van man & vrouw, jong & iets minder jong, waarbij spontaniteit en collegialiteit fundamenteel en vanzelfsprekend zijn.

Navacqs is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die een bijdrage kunnen leveren aan het succes van het bedrijf. Op deze pagina vind je de openstaande vacatures. Ben je op zoek naar een andere functie binnen ons bedrijf? Laat het ons gerust weten en wellicht word jij onze nieuwe collega. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Alexander Degenaar via alex@navacqs.nl of op 010-4950000.

Vacatures van Navacqs

Vacature Junior Accountmanager New Business (32-40 uur)

Naast het onderhouden van een aantal bestaande accounts ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van New Business. Samen met het salesteam benader je de markt op originele wijze. Creativiteit en een commerciële instelling zijn hierbij essentieel. Je werkzaamheden bestaan uit het genereren van nieuwe leads, het nabellen en opvolgen van leads en het plegen van acquisitie om afspraken te maken bij prospects.

Bekijk de vacature van Junior Accountmanager New Business (32-40 uur)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Vacature Junior Accountmanager New Business (32-40 uur)

Vacature (Junior) Magazijnmedewerker (32-40 uur)

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het magazijn. Meer weten?

Bekijk de vacature van (Junior) Magazijnmedewerker (32-40 uur)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Vacature (Junior) Magazijnmedewerker (32-40 uur)