010-4950000
Filters
Cable Seal 150 NSS

Cable Seal 150

v.a. €0,45 excl. BTW
1,5 mm staaldraad: zéér hoge breeksterkte
 • Voorzien van metalen behuizing en staaldraad dat rafelt bij verbreking 
 • Staaldraad van 300 mm lang en diameter van 1,5 mm
 • Hoge breeksterkte van 330 kg voor extra veiligheid
 • Voorzien van unieke bedrukking en oplopende nummering
Bekijk het product
One Piece Padlock Seal Blue O

One Piece Padlock Seal

v.a. €0,12 excl. BTW
Met de hand te verbreken
 • Eenvoudig met één hand aan te verzegelen
 • Met de hand te verbreken in iedere situatie
 • Voorzien van een extra groot label
 • Voorzien van uniek oplopende nummering
Bekijk het product
Medium Duty Pull Tight Seal Tear-Away 10 Blauw (MPT-TA Seal)

Medium Duty Pull Tight Seal (MPT-TA)

v.a. €0,08 excl. BTW
Gemakkelijk te verbreken: met scheurstrip
 • Eenvoudig met de hand te verbreken dankzij Tear-Away sluiting
 • Voorzien van een smalle zegelstaart met een diameter van 2,8 mm
 • Geschikt voor het verzegelen van o.a. catering trolley’s en medische apparatuur
 • Voorzien van unieke bedrukking en oplopende nummering
Bekijk het product

Voor het verzegelen van cateringtrolleys kunnen verschillede type verzegelingen gebruikt worden. De sluiting van de cateringtrolley is voorzien van een speciale sluiting die eenvoudig verzegeld kan worden. De verzegeling zorgt ervoor dat onbevoegde geen toegang kunnen krijgen tot de inhoud van de cateringtrolley.

Navacqs levert twee type verzegelingen die geschikt zijn voor het verzegeling van cateringtrolleys, namelijk een zogeheten aanrijgverzegeling en padlock seal. De aanrijgverzegelingen kunnen volledig aangetrokken worden. Padlock Seals kunnen daarentegen dicht geklikt worden en hebben een vaste gebruikerslengte.

De Medium Duty Pull Tight Seal Tear-Away (MPT-TA) is uitermate geschikt voor het verzegelen van cateringtrolleys. De verzegeling is eenvoudig met de hand aan te brengen. Dankzij de speciaal ontwikkelde Tear-Away functionaliteit heeft de verzegeling een breeksterkte van 15 kg, maar is wanneer nodig eenvoudig te verwijderen met hand zonder kracht.

Bekijk de Medium Duty Pull Tight Seal Tear-Away

Naast de MPT-TA is de One Piece Padlock Seal (OPP Seal) geschikt voor het verzegelen van cateringtrolleys. Deze compacte lichtgewicht verzegeling is eenvoudig met de hand te verzegelen en te verbreken. Het doordachte design zorgt ervoor dat de One Piece Padlock Seal een zeer gebruiksvriendelijke verzegeling is.

Bekijk de One Piece Padlock Seal

Beide type verzegelingen zijn vanuit voorraad voorzien van een unieke bedrukking en uniek oplopende nummering. Deze combinatie wordt slecht eenmalig gemaakt waardoor frauderen nagenoeg onmogelijk is. Daarnaast is het ook mogelijk te verzegeling te voorzien van eigen naamsopdruk/logo combineert met een uniek oplopende nummering.

Voor het verzegelen van cateringtrolleys met luxe artikelen kan er ook gebruik gemaakt worden van een Cable Seal 150. Dit type verzegeling heeft een hoge breeksterkte van 330 kg en is niet met de hand te verbreken. Hierdoor fungeert de verzegeling ook als extra beveiligingslaag. Dit type verzegeling is voorzien van een aluminium behuizing en staaldraad dat rafelt bij verbreking. Ook deze verzegeling is voorzien van een unieke bedrukking en uniek oplopende nummering.

Bekijk de Cable Seal 150