Koffers

Koffers

Over koffers

Verzegelen van Flightcases

Flightcases zijn geschikt voor het transporteren van waardevolle apparatuur en zorgen dat schade voorkomen kan worden. Voor extra veiligheid kunnen flightcases verzegeld worden met een verzegeling. Voor het verzegelen van flightcases kan er gebruik gemaakt worden van verschillende indicatieve verzegelingen.

De verzegelingen van Navacqs zijn voorzien van een unieke bedrukking gecombineerd met een uniek oplopende nummering. Deze combinatie wordt slechts eenmalig geproduceerd. Daarnaast zijn de verzegeling ontworpen om slechts eenmalig gebruikt te worden. Hierdoor kan fraude en schade voorkomen worden.

In veel gevallen zijn flightcases voorzien van een verzegelbare sluiting, waardoor het verzegelen van flightcases vereenvoudigd wordt. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van zowel aanrijgverzegelingen, padlock seals als cable seals.

De One Piece Seal (OPS Seal) en Medium Duty Pull Tight Seal Tear-Away (MPT-TA Seal) zijn beide aanrijgverzegelingen voor het verzegelen van flightcases. Deze verzegelingen kunnen eenvoudig met de hand geplaatst worden. Ook kunnen deze verzegelingen eenvoudig met de hand verwijderd worden. Zo heeft de One Piece Seal een lage breeksterkte van circa 6 kg en een dunne zegelstaart met een diameter van 2,3 mm. Hierdoor past de One Piece Seal door vrijwel iedere sluiting.

Naast de One Piece Seal is ook de Medium Duty Pull Tight Seal Tear-Away (MPT-TA Seal) geschikt voor het verzegelen van Flightcases. Dit type verzegeling is voorzien van een speciale sluiting waardoor de verzegeling eenvoudig met de hand te verwijderen is. Ook het aanbrengen van de verzegeling kan eenvoudig met de hand.

Ook kan er gebruik gemaakt worden van een zogeheten Padlock Seal. Zo is de One Piece Padlock Seal (OPP Seal)geschikt voor het verzegelen van Flightcases. Deze compacte verzegeling is eenvoudig met de hand te brengen. Dankzij de lage breeksterkte van de One Piece Padlock Seal kan deze eenvoudig verwijderd worden.

Een van de meest sterke verzegelingen voor het verzegelen van flightcases is de Cable Seal 150. Deze verzegeling is voorzien van een aluminium behuizing en staaldraad dat rafelt na verbreking. Dankzij het gebruik van staaldraad heeft deze verzegeling een hoge breeksterkte van 330 kg en is dan ook niet met de hand te verwijderen.

Iedere verzegeling is vanuit voorraad leverbaar voorzien van een standaard opdruk in combinatie met een uniek oplopende nummering. Daarnaast is het mogelijk de verzegelingen te personaliseren.