Postzakken

Postzakken

Over postzakken

Bij het verzenden van goederen en documenten per post is het belangrijk dat deze veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Een manier om dit te garanderen is het gebruik van speciaal voor verzending ontworpen postzakken. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat deze zakken tijdens het transport niet worden geopend of gemanipuleerd? Het antwoord is: door effectieve verzegeling.

Een verzegeling is een beveiliging die de inhoud van een postzak beschermt tegen toegang door onbevoegden. Het voorkomt dat de zak tijdens het vervoer wordt geopend of dat ermee wordt geknoeid, zodat de inhoud wordt beschermd tegen diefstal, verlies of beschadiging.

Onder de vele verschillende verzegelingsmogelijkheden op de markt zijn er drie die bijzonder geschikt zijn voor postzakken: De Swift Seal, de ID Seal 600 en de NSS412-L seal.

De Swift-Seal is een effectieve en hoogwaardige gladde kunststofzegel van nylon met een metalen inzetstuk. Dit speciale type nylon heeft verschillende voordelen: de afdichting is door de materiaalkeuze beschermd tegen slijtage en is bestand tegen temperatuur en chemicaliën. Ondanks zijn smalle diameter heeft hij een zeer hoge breukbelasting van 35 kg en kan dus niet met de hand worden geopend.

De ID Seal 600 is een geavanceerde verzegelingsoptie die speciaal is ontworpen voor het verzenden van gevoelige of waardevolle goederen. De extra lange zegelstaart en de hoge breeksterkte maken de zegel geschikt voor diverse toepassingen. Met de ID Seal 600 kunnen bijvoorbeeld zakken probleemloos worden geseald. De hoge breeksterkte zorgt ervoor dat de hals goed afgesloten kan worden. De tanden aan de binnenkant van de staart zorgen voor extra grip. Hierdoor kan de verzegeling niet worden verplaatst.

De NSS412-L seal is een andere geavanceerde zegeloptie die hoge veiligheid biedt. Het heeft een robuuste verzegeling met een extra sterk metalen inzetstuk. Het is de sterkste kunststof verzgeling in het assortiment met een breukbelasting van 40 kg. Dankzij zijn unieke eigenschappen is de NSS412-L ideaal voor het sealen van onder meer (post)zakken. De ribbels aan de binnenzijde van de seal zorgen bovendien voor een strakke afsluiting van de hals van de zak.

Al met al is een effectieve seal voor postzakken cruciaal om de inhoud tijdens het transport te beschermen. De Swift Seal, de ID Seal 600 en de NSS412-L seal zijn allemaal goede opties voor het beveiligen van postzakken en kunnen naar behoefte en budget worden gekozen.