Collectebussen

Collectebussen

Over collectebussen

Het verzegelen van collectebussen is een belangrijk aspect. Iedere collectebus is voorzien van een speciale sluiting. De sluiting kan zich aan de achterkant of aan deksel van de collectebus bevinden. Hierdoor kunnen collectebussen eenvoudig verzegeld worden. Wanneer deze niet verzegeld zijn, kan er eenvoudig gefraudeerd worden.

Voor het verzegelen van collectebussen kunnen diverse verzegelingen gebruikt worden. De meest voorkomende verzegeling is een zogeheten aanrijgverzegeling. Deze verzegeling wordt geplaatst op de sluiting van de collectebus en wordt volledig aangetrokken.

Iedere verzegeling is voorzien van een unieke nummering in combinatie met een naamsopdruk. De combinatie van deze bedrukking wordt eenmalig geproduceerd. De staart van de verzegeling kan slechts 1 richting op, waardoor hergebruik niet mogelijk is. Dankzij deze aspecten kan fraude voorkomen worden.

De meest voorkomende aanrijgverzegeling voor het verzegelen van collectebussen is de Universal S Seal. Deze verzegeling heeft een gladde zegelstaart waardoor deze eenvoudig door de sluiting van de collectebus te plaatsen is.

Bekijk de Universal Seal

Vanuit voorraad wordt dit type verzegeling geleverd met een standaard opdruk en uniek oplopende nummering. Tevens is het mogelijk de verzegeling te voorzien van een eigen naamopdruk of logo combineert met een uniek oplopende nummering.