IBC Containers

IBC Containers

Over ibc containers

Het verzegelen van IBC containers kan met diverse verzegelingen van Navacqs. Bijna iedere IBC container is voorzien van verzegelbare sluiting op de dop. Tevens kunnen ook de aftappunten verzegeld worden.

Om het verzegelen van IBC containers te vereenvoudigen is het aan te raden een verzegeling te gebruiken voorzien van een gladde zegelstaart. Hiermee kan de verzegeling eenvoudig door de sluiting van de IBC container aangetrokken worden. Hierdoor kunnen onbevoegden geen toegang krijgen tot de inhoud van de IBC Container en kan fraude voorkomen worden.

De verzegelingen van Navacqs zijn voorzien van een unieke bedrukking gecombineerd met een uniek oplopende nummering. Deze combinatie wordt slechts eenmalig geproduceerd. Daarnaast zijn de verzegeling ontworpen om slechts eenmalig gebruikt te worden.

Een van de meest voorkomende verzegelingen voor het verzegelen van IBC Containers is de Universal Seal. Deze verzegeling is voorzien van een gladde zegelstaart met een diameter van 2,3 millimeter. Dankzij deze dunne zegelstaart kan de verzegeling eenvoudig geplaatst worden. Dit type verzegeling is leverbaar in 3 verschillende afmetingen, zodat er altijd een passende afmeting leverbaar is. Vanuit voorraad is de verzegeling leverbaar in diverse kleuren en een standaard opdruk.

Bekijk de Universal Seal

Naast de voorraad variant van Navacqs is het ook mogelijk de Universal Seal te personaliseren. Zo bestaat de mogelijkheid om de verzegeling te voorzien van een bedrijfsnaam en/of logo gecombineerd met een uniek oplopende nummering.

Naast de Universal Seal is het ook mogelijk de Swift Seal te gebruiken voor het verzegelen van IBC Containers. De Swift Seal is geproduceerd uit hoogwaardig Nylon en heeft daarmee, ondanks zijn geringe afmeting, een hoge breeksterkte van circa 35 kg. Ook bij dit type verzegeling er een standaard product vanuit voorraad leverbaar en bestaat personaliseren tot de mogelijkheden.

Bekijk de Swift Seal