Tankwagens

Tankwagens

Over tankwagens

Voor het verzegelen van tankwagens kunnen verschillende type verzegelingen gebruikt worden. De meest voorkomende verzegelingen zijn voorzien van een gladde zegelstaart. Dit zorgt ervoor dat de verzegeling eenvoudig door de sluiting aangetrokken kan worden.

Het verzegelen van tankwagens is van groot belang. Wanneer tankwagens niet verzegeld zijn kunnen onbevoegde eenvoudig toegang krijgen tot de inhoud van de tank met alle gevolgen van dien. Dankzij een verzegeling kan dit voorkomen worden.

De verzegelingen van Navacqs zijn voorzien van een unieke bedrukking gecombineerd met een uniek oplopende nummering. Deze combinatie wordt slechts eenmalig geproduceerd. Daarnaast zijn de verzegeling ontworpen om slechts eenmalig gebruikt te worden. Hierdoor kan fraude, schade en diefstal voorkomen worden.

Een van de meest voorkomende verzegeling voor het verzegelen van tankwagens is de Universal Seal. Deze hoogwaardige verzegeling is voorzien van een gladde zegelstaart een metalen sluiting voor een extra sterke sluiting. De verzegeling kan eenvoudig met de hand verzegeld worden. Ook het verwijderen van de verzegeling is met de hand mogelijk. Dit type verzegeling is leverbaar in 3 verschillende afmetingen, zodat er altijd een passende afmeting leverbaar is. Vanuit voorraad is de verzegeling leverbaar in diverse kleuren en een standaard opdruk.

Naast de voorraad variant van Navacqs is het ook mogelijk de Universal Seal te personaliseren. Zo bestaat de mogelijkheid om de verzegeling te voorzien van een bedrijfsnaam en/of logo gecombineerd met een uniek oplopende nummering.

Naast de Universal Seal is het ook mogelijk de Swift Seal te gebruiken voor het verzegelen van tankwagens. De Swift Seal is geproduceerd uit hoogwaardig Nylon en heeft daarmee, ondanks zijn geringe afmeting, een hoge breeksterkte van circa 35 kg. Ook bij dit type verzegeling er een standaard product vanuit voorraad leverbaar en bestaat personaliseren tot de mogelijkheden.

Tot slot is ook de Heavy Duty Pull Tight Seal (HPT Seal) geschikt voor het verzegelen van tankwagens.