Retails en supermarkten

Tyden ball seals en spanbanden worden veelal ingezet om grote ladingen te verzegelen en vast te zetten. Ook om er zeker van te zijn dat de producten ongewenst geopend zijn biedt Navacqs vele andere opties, waaronder de Heavy Duty Pull Tight Seal en de Universal M Seal.
Om wardrobing tegen te gaan bieden we verschillende verzegelingen die gemakkelijk op het product aangebracht kunnen worden. Een kledingstuk passen met verzegeling is goed mogelijk maar het kledingstuk dragen en gebruiken is door de zichtbare verzegeling geen succes. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, ook met betrekking tot uw eigen tekst of logo op de verzegeling.

Retails en supermarkten

Over retails en supermarkten

Supermarkten en retailers gebruiken vaak productverzegelingen om hun producten te beschermen tegen diefstal, bederf en beschadiging.

Productverzegelingen zijn vooral populair in de voedings- en farmaceutische industrie, waarbij ongeopende producten cruciaal zijn voor de veiligheid en kwaliteit van de consument. Hier worden productverzegelingen vaak gebruikt om te voorkomen dat het product wordt geopend of gemanipuleerd voordat het bij de consument aankomt. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid en kwaliteit van het product, maar geeft de consument ook vertrouwen in het product dat hij/zij koopt.

Wardrobing is een probleem dat zich voordoet wanneer consumenten kledingstukken kopen, dragen en ze vervolgens terugbrengen naar de winkel. Dit kan resulteren in verlies van inkomsten voor retailers, omdat deze kledingstukken niet opnieuw als nieuw verkocht kunnen worden. Om dit probleem tegen te gaan hebben veel retailers hun retourbeleid aangepast, met als doel wardrobing tegen te gaan. Een manier waarop retailers dit kunnen doen is door het gebruik van productverzegelingen.

Productverzegelingen kunnen ook helpen bij het tegengaan van wardrobing. Als een product eenmaal is verzegeld, kan het niet zomaar geopend worden zonder de verzegeling te verbreken. Hierdoor wordt het voor consumenten moeilijker om kledingstukken te dragen en terug te sturen zonder dat het opvalt.

Door gebruik te maken van productverzegelingen kunnen retailers hun retourbeleid aanpassen en de kosten van wardrobing verminderen. Bijvoorbeeld, door het verplichten van het behoud van de verzegelingen en labels, kan worden aangetoond dat een artikel niet is gedragen of beschadigd en kan het product worden geretourneerd. Dit zorgt ervoor dat kledingstukken niet onterecht geretourneerd kunnen worden en draagt bij aan een eerlijke en duurzame retailindustrie.