Enveloppen

Enveloppen

Over enveloppen

Wanneer er vertrouwelijke of fraudegevoelige documenten verstuurd worden is het aan te raden de enveloppen te verzegelen. Bepaalde type Security Labels, ook wel veiligheidslabels genoemd, kunnen gebruikt worden voor het verzegelen van enveloppen.

De Security Labels zijn leverbaar in twee varianten, namelijk een No Residu/Zero Transfer en een High Residu/Total Transfer. Een No Residu label laat geen resten achter op de ondergrond. De Total Transfer laat daarentegen een onuitwisbare laag achter op de ondergrond.

De Total Transfer/High Residu labels zijn uitermate geschikt voor het verzegelen van enveloppen. Dit type label bestaat uit twee lagen die van elkaar loslaten bij verwijdering. Hierdoor verschijnt er direct een tekst in het label dat het verbroken/verwijderd is. Daarnaast laat het label een onuitwisbare laag achter op de ondergrond. Het terugplakken is niet meer mogelijk.

Ieder Security Label voor het verzegelen van enveloppen is voorzien van een uniek oplopende nummering. Het is van groot belang deze nummering goed te noteren ter verificatie bij aankomst. De Security Labels TT-84 zijn tevens voorzien van de opdruk “SEALED DO NOT REMOVE” om duidelijk aan te geven dat het gaat om veiligheidslabel. Ook de Label Lock Security Labels zijn voorzien van een opdruk, namelijk Security Seal.

De Security Labels voor het verzegelen van enveloppen zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot personaliseren van de Security Labels.